Weerbericht voor dinsdag 24 december: Regen

24 december 2019 01:12  Redactie  Reageer

Vanochtend is het bewolkt en regenachtig. In de middag komen er soms ook drogere perioden voor, maar er kunnen nog steeds enkele buien voorkomen. Het wordt een graad of 9, daarbij staat er een matige zuidenwind, later op de dag draait de wind naar west en kan vrij krachtig worden. Vanavond en vannacht kunnen er nog steeds een paar stevige buien voorkomen. Het koelt af tot 6 graden, daarbij staat er een matige westenwind, kracht 3.

Woensdag (Eerste Kerstdag) zorgt een hogedrukgebied voor rustig weer en er komen flinke zonnige perioden voor,. Er komen ook nog enkele buien voor. Het wordt 9 graden. Er staat een zwakke tot matige westenwind.

Donderdag (Tweede Kerstdag) starten we waarschijnlijk nog even met de zon, maar al snel neemt de bewolking toe en in de middag kan er al een spatje regen vallen. Het belooft een waterkoude dag te worden met maar 5 of 6 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidenwind. In de avond en nacht regen. 

Vrijdag af en toe zon, droog en een graad of 8.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website