schaatsen voor kinderen

Gratis schaatsen in de kerstvakantie voor kids (4-12jr)

In de kerstvakantie nodigt Rabobank mascotte Rabo PinPin alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit om op vrijdagavond in de kerstvakantie gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes te komen schaatsen op de ijsbaan in Centrum Vleuterweide.

Zowel op vrijdag 27 december 2019 als op vrijdag 3 januari 2020 ben je tussen 17.00 en 21.00 uur van harte welkom op de ijsbaan in het centrum van Vleuterweide (Voor de Burchten, 3452 MT Utrecht). Heb je zelf geen schaatsen? Dan mag je ook nog eens gratis schaatsen huren.


Advertentie:

Tussen 17.00 en 20.00 uur schaatst Rabo PinPin gezellig een rondje met jullie mee en kun je op de foto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.