Auto-zwaar-beschadigd-door-vuurwerkbom-in-Leidsche-Rijn_3_foto_112mediautrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Video: Auto zwaar beschadigd door vuurwerkbom in ’t Zand Leidsche Rijn

30 december 2019 13:26  Redactie  Reageer

In de nacht van zondag op maandag rond 02:00 uur hebben onbekende dader(s) geprobeerd een geparkeerde Audi A3 (S3,sport) aan de Max Velthuijsstraat in Leidsche Rijn in brand te steken. De auto raakte zwaar beschadigd. De binnenkant was deels uitgebrand, de deuren waren ontzet, zijruit kapot en in de voorruit zat een grote barst. Mogelijk is met een vuurwerk bom geprobeerd brand te stichten.

De brandweer hoefde niet in actie te komen omdat de brand uit zich zelf uit is gegaan. De politie heeft sporen om de auto veiliggesteld en de auto in beslag genomen voor later onderzoek. Informatie over de mogelijke dader(s) is niet bekend.

Auto-zwaar-beschadigd-door-vuurwerkbom-in-Leidsche-Rijn_3_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Auto-zwaar-beschadigd-door-vuurwerkbom-in-Leidsche-Rijn_3_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website