Weerbericht voor maandag 30 december: Zonnig

30 december 2019 10:00  Redactie  Reageer

Vandaag is het zonnig en droog. Het wordt maximaal 6 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht komen e r opklaringen, maar ook wolkenvelde voor. Het kwik daalt uiteindelijk naar een graad of 3. De westenwind draait in de loop van de nacht via noord naar oostelijke richting.

OUDJAARSDAG belooft een dag te worden met flink wat zon. Het kwik stijgt naar een graad of 7, daarbij staat er een zwakke oostenwind, In de avond en rond OUD en NIEUW is het koud en het is veelal helder weer. Er staat een zwakke oostenwind. Als de wind helemaal wegvalt bestaat er korte tijd kans op vuurwerkmist. Tegen de ochtend ligt het kwik rond het vriespunt.

Op NIEUWJAARSDAG is het droog met geregeld zon en een graad of 4.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website