Weerbericht voor het weekend van 4 en 5 januari

3 januari 2020 23:16  Redactie  Reageer

Als eerste wil ik alle lezers een gelukkig nieuwjaar wensen! Op weergebied zal er dit jaar ook weer het een en ander te beleven zijn. Woensdag of donderdag kunnen we mogelijk weer een datumrecord noteren.

Vandaag en morgen overheerst de bewolking. Soms komt de zon er even bij. Het wordt een graad of 8, daarbij staat er een matige westenwind. 

Maandag wordt het iets minder zacht met 6 graden en af en toe zon. Vanaf dinsdag zal het kwik geleidelijk oplopen met op dinsdag een graad of 10 en op woensdag en donderdag kan het mogelijk 12/13 graden worden. Het is echter wel zo is dat de bewolking overheerst en het zo nu en dan regent het.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website