Beveiliger ondekt inbraak bij geparkeerde vrachtwagen in Haarrijn

Beveiliger ontdekt inbraak bij geparkeerde vrachtwagen bedrijventerrein Haarrijn

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een beveiliger een inbraak in een geparkeerde vrachtwagen ontdekt. De beveiliger die over het bedrijventerrein Haarrijn in Utrecht surveilleerde ontdekte rond 01.45 uur dat er bij een geparkeerde vrachtwagen, die op de Marga Klompésingel naast de Haarrijnse plassen stond, ingebroken was. Hij zag in de vrachtwagen cabine licht branden en glas op de grond liggen.

De beveiliger schakelde meteen de politie in die snel met meerdere eenheden ter plaatse kwam. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de mogelijke dader(s) maar zonder succes. De politie kon niet zeggen of er spullen uit de vrachtwagen ontvreemd waren. Ook kon de politie de eigenaar niet op de hoogte brengen omdat er geen gegevens bekend waren.

Het glas is van de weg gehaald en de politie doet nader onderzoek.

Beveiliger ondekt inbraak bij geparkeerde vrachtwagen in Haarrijn
Foto:112MediaUtrecht
Beveiliger ondekt inbraak bij geparkeerde vrachtwagen in Haarrijn
Foto:112MediaUtrecht
Beveiliger ondekt inbraak bij geparkeerde vrachtwagen in Haarrijn
Foto:112MediaUtrecht
Beveiliger ondekt inbraak bij geparkeerde vrachtwagen in Haarrijn
Foto:112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.