Weerbericht voor maandag 6 januari: Geleidelijk meer zon

5 januari 2020 23:01  Redactie  Reageer

Vandaag start de dag met veel wolken, maar geleidelijk breekt het zonnetje door. Het wordt 7 tot 8 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Later vanavond en begin van de nacht tijdelijk wat regen. Tegen de ochtend ligt het kwik rond de 5 graden.De zuidwestenwind draait in de nacht west en is meest matig.

Dinsdag wisselen zon en wolken elkaar af. Het wordt een graad of 8, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. 

Woensdag en mogelijk ook donderdag ( is nog niet geheel zeker) is het overwegend bewolkt en valt er af en toe regen. Het wordt op woensdag 12 graden en op donderdag ligt het kwik ergens tussen de 9 en 12 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website