Vocal Group TimeLEZ
 Vocal Group TimeLEZ

Nieuwe leden welkom bij Vocal Group Timelez

6 januari 2020 15:00  Redactie  Reageer

Ben jij op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging? En een boeiende manier om hobbymatig met zingen en muziek maken in een vocale groep bezig te zijn? Kick jij er op je te ontwikkelen in zang(techniek) en theatrale vormgeving? Kortom, wil jij je spelenderwijs steeds vrijer voelen met zingen en bewegen op het toneel?

Bij Vocal Group TimeLEZ ben je dan aan het juiste adres. De groep is niet nieuw, de naam en de nieuwe koers wel. Na een experimenteerfase afgelopen jaar is de groep nu, per 1 januari 2020, officieel ‘TimeLEZ’. Momenteel bestaat de groep uit 20 pittige vrouwen uit Vleuten, Leidsche Rijn, Harmelen, Maarssen, Breukelen, Utrecht, IJsselstein en Nieuwegein. Repetities zijn vlot en afwisselend. Hetzelfde geldt voor het repertoire. Arrangementen zijn vier- tot zesstemmig, meestal Engelstalig en 100% a capella.

Diverse keren gedurende het jaar zullen coaches uit verschillende disciplines komen om met de groep aan eigen repertoire te werken aan zangtechniek en performance, zoals bijvoorbeeld a.s. 29 januari Mariska de Wilde van Zangstudio Leidsche Rijn! En optredens, optredens werken altijd verslavend. Klein, zoals de heerlijk knusse huiskameroptredens tijdens Gluren bij de Buren in Utrecht op zondag 9 februari, of een dag vol optredens en interessante workshops, ook met andere groepen, tijdens bijvoorbeeld het Balk Festival Vocaal Centraal in Amersfoort op 14 maart. In 2020 wordt ook het succesvolle eigen theatraal concert ‘Tussentijd’ nog eens tweemaal in de herhaling gedaan (en wel op 15 mei en 4 juli). Deze reprise vormt weer de perfecte aanleiding voor regelmatige regie-avonden met de regisseur van TimeLEZ, aanstormend jong talent theatermaker Marijn van den Bogaard.

En dat is nog maar het eerste halfjaar. Het jaarprogramma bruist en borrelt. TimeLEZ, tijdloos Lekker Even Zingen, garandeert ‘volop genieten’ tijdens repetities en voorstellingen door te werken als groep, vanuit een ieders individuele talenten en mogelijkheden.

Wil jij ook delen in deze vocale oppepper? Dan ben je welkom tijdens één van de wekelijkse repetities op woensdag, 20:00 uur in De Weide Wereld in Vleuterweide . Minimum leeftijd is 18 jaar.

Meer info:
e-mail: contact@timelez.nl | insta: vgtimelez | fb: @VGTimeLEZ | www.timelez.nl
PS: er is ruimte in alle stempartijen, maar kom zeker als je lage alt, mezzosopraan of hoge sopraan bent!Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website