Weerbericht voor dinsdag 7 januari: Flinke zonnige perioden

6 januari 2020 22:45  Redactie  Reageer

Vandaag komen er flinke zonnige perioden voor. het wordt maximaal 8 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht volgt er geleidelijk meer bewolking en ook de aanvoer van zachte lucht. Het kwik loopt in de nacht op naar een graad of 10. Er komt een matige zuidwestenwind te staan, kracht 4.

Woensdag en donderdag is er veel bewolking, soms weet het zonnetje heel even door te breken en op beide dagen valt er dan ( af en toe) regen. Het wordt maximaal 12 graden. Er staat een matige west tot zuidwestenwind, kracht 4. 

Vrijdag en zaterdag wordt het dan met maximaal 7 graden minder zacht en het blijft droog. De zon zal ook geregeld zon. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website