Duik-in-het-Zand_foto_-Jelmer-de-Haas

Start het jaar met een warme Duik in het Zand

Op zondag 12 januari organiseren DOCK en Cultuur19 van 12.00 tot 17.00 uur een gezellig binnenfestival met optredens, workshops en presentaties voor jong en oud. Een prima manier om kennis te maken met diverse programma’s die het komend jaar in Brede School Het Zand te zien zullen zijn.

Er is muziek van Son Bon Bon en Torres Blues, je kunt genieten van een dansperformance van Dans Atelier 42 én zelf meedansen! Dansen kan ook bij PM Dance in de street dance workshop. Wil je lekker zingen, schuif dan aan bij Kinderen Ouders Zingen. Elk jaar wordt er speciaal voor KOZ een lied geschreven; dit jaar met teksten van leerlingen over natuur, op een muziekcompositie van Haytham Safia.

Wie meer met fotografie heeft kan zich uitleven in een creatieve workshop Portretfotografie. Dreumeland is weer van de partij en biedt een uitgebreid programma tijdens de Duik. Je kunt er o.a. terecht voor zwangerschapsyoga, peuterdans, dreumesdans en kinderyoga. Het Brede School Koorkest o.l.v. Jeroen Schipper en het Jeugdorkest Leidsche Rijn o.l.v. Michiel van Vliet zullen elk een optreden verzorgen. Het volledige programma is te vinden op www.cultuur19.nl. Natuurlijk is de bar geopend voor lekkere hapjes en drankjes.

Duik in het Zand vindt van 12.00-17.00 uur plaats in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Entree is gratis. Eten en drinken tegen contante betaling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.