Dec 2019 Social Design Summit

Legacy Tree Nominee! Social Design Summit

De Legacy tree ging dit jaar naar Social Design Summit. In naam van de Social Design Summit, Werelds Eerste! wordt een legacy tree gepland. Een bijdrage van Metaal Kathedraal aan doeners die er toe doen en hun vereeuwigen!

Op het pand van Metaal Kathedraal hangt niet voor niets: Doe iets, Doe het nu! Om u te inspireren. De Social Design Summit is zo’n project!

Hiermee zet Metaal Kathedraal de initiatiefnemers in het zonnetje. En eren zij het goede werk dat social designers realiseren in deze tijd van klimaatcrisis.

Zij brengen de menselijke waarde terug in processen en zorgen er mede voor dat de meerwaarde van moeder natuur terugkomt in bedrijfsmatige en overheidssystemen. Dit is bewonderenswaardig. En bovenal hun werkwijze. Een cocktail van maatschappelijke kennis, kunst en wetenschap. Tabo Goudswaard, Andre Schaminee en hun zeer gewaardeerde collega’s zetten als team Social Design op de kaart.

Om hun goede werkt te voeden plant Metaal Kathedraal een boom voor alle Social Designers op het landgoed van Metaal Kathedraal.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].