Gewonde-na-aanrijding-met-twee-auto's-op-kruising-in-De-Meern_foto_112mediautrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Video: Gewonde na aanrijding met twee auto’s op kruising in De Meern

10 januari 2020 10:15  Redactie  Reageer

Donderdag

Donderdagavond zijn op de Meerndijk kruising met de C.H. Letschertweg twee auto’s hard met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur. Bij de aanrijding raakte er een persoon gewond, deze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege de ernst van het ongeval doet de politie samen met de VOA onderzoek. Een auto is door de politie in beslag genomen voor onderzoek. Het gaat vaker mis op deze kruising. Een berger komt beide voertuigen afgeslepen. De kruising is deels afgesloten.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website