Weerbericht voor maandag 13 januari: Perioden met zon

12 januari 2020 22:05  Redactie  Reageer

Vandaag komen er perioden met zon voor. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 8, daarbij neemt de zwakke zuidwestenwind toe tot matig en draait naar het zuiden. In de loop van de avond en nacht volgt er regen. De temperatuur loopt in de avond eerst nog op tot een garad of 10, maar zakt later weer wat terug tot een graad of 8, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot (vrij) krachtig. 

Dinsdag is het meestentijds bewolkt en er valt geregeld regen of motregen. Het wordt een graad of 10, daarbij neemt de wind in de middag snel toe tot vrij krachtig en komt uit het zuidwesten. Er zullen dan ook windstoten optreden tot 70 km per uur!

Woensdag bewolkt en perioden met regen. Het kwik ligt in de ochtend rond de 11 graden , maar zakt overdag naar 8 graden. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. 

Donderdag is het dan droog met flink wat ruimte voor de zon. Het wordt dan 8 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website