Stein van Spankeren van Vida Vitaal

Nieuw in Leidsche Rijn, afslanken zonder jojo-effect!

Na het succes van zijn afslankpraktijk in Woerden besloot Stein van Spankeren een vestiging van Vida Vitaal te openen in Leidsche Rijn. ‘Om het geluksgevoel van het permanent afvallen voor nóg meer mensen toegankelijk te maken’, zoals hij zelf zegt. Nadat hij 10 jaar geleden 40 kilo afviel, ontstond bij hem de motivatie om andere mensen te gaan helpen om hetzelfde te bereiken. ‘Het afvallen heeft mijn leven zoveel leuker en mooier gemaakt. Ik kon me vrijer bewegen, leukere kleding kopen en voelde me veel zelfverzekerder. Voor veel mensen voelt het verliezen van gewicht als een onmogelijke opgave. Laat staan om niet terug te vallen in oude gewoontes. Maar ik heb door veel te proberen en te leren een manier gevonden om dat voor elkaar te krijgen. En dat wil ik zoveel mogelijk mensen leren.’

Stein werkt met de maaltijdvervangers van Straight away. Een hoogwaardige maaltijdvervanger die alle vitamines en mineralen bevat die je nodig hebt. Door de samenstelling van de juiste eiwitten zul je geen honger hebben, wat het proces makkelijker maakt.

Om deze maaltijdvervangers heen bouwde Stein het zogenaamde drie-stappenplan. In de eerste stap gebruik je de 32 warme en koude maaltijden om zo snel en effectief mogelijk af te slanken. Wanneer je weer happy bent met jezelf – want dat is volgens Stein belangrijker dan het getalletje op de weegschaal – is het tijd om te gaan opbouwen. Stap voor stap ga je meer normale voeding eten en minder maaltijdvervangers. Op deze manier went je lichaam geleidelijk weer aan normale voeding. Zo voorkom je het jojo effect en krijg je inzicht in hoe jouw nieuwe lichaam reageert op bepaalde voeding en hoeveel je daarvan nodig hebt, zonder dat je weer aankomt. ‘Deze tweede stap is een heel waardevol en leerzaam proces. Je leert jezelf nieuwe gewoontes aan, je krijgt inzicht in waar het fout ging in het verleden en hoe je dat in de toekomst kunt voorkomen. Op deze manier neem je afscheid van je oude gedragspatronen en leer jezelf nieuwe aan.’ Volgens Stein is deze stap nog belangrijker dan het afslanken zelf, omdat je in deze stap het fundament legt voor je nieuwe slanke lichaam. Zowel lichamelijk als geestelijk. En dat wil je graag zo houden. In de derde stap ga je wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. ‘Dat kan best spannend zijn’, weet Stein. ‘Daarom houden we goed in de gaten wat er gebeurt met je lijf en hoe je reageert op het eetschema dat ik na de tweede stap voor je maak.’ Het wegen gebeurt nu niet meer wekelijks maar op eigen initiatief. Zo vaak als je wilt. Net als tijdens de rest van je programma is de coaching gratis. ‘Omdat ik zelf een klankbord heel erg heb gemist toen ik aan het afvallen was, ben ik 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor vragen of advies. Afslanken doe je 24 uur per dag, dus op elk moment van de dag kan er een situatie ontstaan waar je hulp bij nodig hebt.’

Vida Vitaal Leidsche Rijn is gevestigd naast Winkelcentrum Terwijde op Musicallaan 13c. Vlak naast het station. Voor meer informatie over Stein en over de werkwijze van Vida Vitaal kun je terecht op www.vidavitaal.nl. Daar kun je ook direct een afspraak maken om te starten met jouw slanke toekomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.