Weerbericht voor woensdag 15 januari: Overwegend bewolkt

Vandaag is het overwegend bewolkt en vanuit het zuidwesten volgt er weer wat regen. Het kwik ligt overdag 11 graden, daarbij staat er een een vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en dan koelt het af tot een graad of 4, daarbij draait de wind naar het westen tot zuidwesten en neemt af naar matig, kracht 3.

Donderdag komen er flinke zonnige perioden voor. Het wordt 8 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, ook enkele wolken. Het kwik blijft door de aanvoer van zachte lucht niet onder de 8 graden.

Vrijdag gaat het weer regenen. In de late middag of avond wordt het weer droog. Het wordt 9 graden. Er staat een matige zuid tot zuidwestenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven