Raadhuis Vleuten Logo

Lezing: ‘Inzicht in Stress, iets wat we eigenlijk allemaal moeten weten’

Vrijdagavond 24 januari om 19.30 uur is in het Raadhuis Vleuten een lezing die interessant is voor iedereen die meer wil weten over het herkennen van stress en dit tijdig wil verbeteren bij zichzelf, zijn/haar partner, kinderen of vrienden. Zeker relevant in deze tijd van toenemende druk op presteren en digitaal snel reageren. Neem ze 24 januari mee en maak er een leuke en leerzame avond van! Activeer je gelukshormonen en haal meer uit je leven.

Ervaringsdeskundige Jurgen Spelbos, spreker van de avond en bekend auteur van het boek ‘Minder stress met Stressologie’, kan dat op een laagdrempelige en ontspannen wijze vertellen.

Locatie: Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39, 3451 CB Vleuten. Kaartjes zijn te bestellen via de website www.raadhuisvleuten.nl. of stuur een email naar [email protected]. De entree is 7,50 euro per persoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven