link_borrel_health_edition

LINKborrel voor ondernemend Leidsche Rijn op 24 januari

LINKborrel is de netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn en is door www.dvb.nl inmiddels 35 keer georganiseerd op verschillende locaties in en om Leidsche Rijn. Per editie komen ongeveer 100 ondernemers af en deelname is kosteloos (online aanmelden is verplicht). Vaste onderdelen zijn linken, borrelen, massages, lekker eten, gezelligheid en er is altijd een inhoudelijk onderdeel zoals een workshop of presentatie. Aankomende “Health Edition” op vrijdag 24 januari bij Sportcentrum Oudenrijn staat in het teken van gezondheid en vitaliteit waardoor je als ondernemer ook succesvoller 💪 kunt zijn. Kom je ook? Meld je gratis aan via www.linkborrel.nl – daar vind je ook video’s en foto’s van voorgaande edities.

LINKborrel Health Edition

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven