link_borrel_health_edition
 

LINKborrel voor ondernemend Leidsche Rijn op 24 januari

17 januari 2020 12:19  Redactie  Reageer

LINKborrel is de netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn en is door www.dvb.nl inmiddels 35 keer georganiseerd op verschillende locaties in en om Leidsche Rijn. Per editie komen ongeveer 100 ondernemers af en deelname is kosteloos (online aanmelden is verplicht). Vaste onderdelen zijn linken, borrelen, massages, lekker eten, gezelligheid en er is altijd een inhoudelijk onderdeel zoals een workshop of presentatie. Aankomende “Health Edition” op vrijdag 24 januari bij Sportcentrum Oudenrijn staat in het teken van gezondheid en vitaliteit waardoor je als ondernemer ook succesvoller ūü홬†kunt zijn. Kom je ook? Meld je gratis aan via¬†www.linkborrel.nl¬†– daar vind je ook video’s en foto’s van voorgaande¬†edities.

LINKborrel Health EditionAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website