Gluren bij de buren

Programma ‘Gluren bij de buren’ bekend

Met in totaal 498 optredens laat Utrecht op 9 februari zien wat ze in huis hebben. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur.

Op zondag 9 februari kan er door heel Utrecht gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 166 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn.


Advertentie:

‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’- Lenka de Hoogh (programmamaker, Utrecht)

Begluur het programma online
Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is hier te vinden.

Gluren bij de buren
zondag 9 februari 2020
12:00 – 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.glurenbijdeburen.nl/utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.