Milne-wint-15km-Jumbo-Foodmarkt-De-Loop-van-Leidsche-Rijn

De Loop van Leidsche Rijn en Lint-Wurmpie Run terug op 2e Paasdag!

De inschrijving van de twee succesvolle loopevenementen, De Jumbo Foodmarkt Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run, is gestart. De organisatie is verheugd te melden dat het event, na een aantal jaar, weer plaatsvindt op 2e Paasdag. Op 13 april 2020 zal dit familie-evenement in het Máximapark plaatsvinden, wederom in het Romeinse thema: ‘Lopen langs de Limes’.

Peuters, basisschoolkinderen, tieners, mensen met een verstandelijke beperking, beginners, gevorderde lopers… Door de verschillende looponderdelen is er weer voor ieder wat wils. De start/finishlocatie van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run is bij het evenementen-terrein in het Máximapark (Leidsche Rijn). De Loop van Leidsche Rijn zal voor de 8e keer georganiseerd worden. Voor de Lint-Wurmpie Run is dit alweer de 9e editie. Naast het hoofdonderdeel, 15 km De Jumbo Foodmarkt Loop van Leidsche Rijn, is er ook weer voor de 5 km of 10 km te gaan. Voor de jeugd is er de 500m KOKO Kinderopvang ‘Wurmpie’ Run, de 1km Cool Bear Lint-Wurmpie Run en de 2 km Jumbo Foodmarkt Lint-Wurmpie Run. Wegens groot succes vorig jaar vindt ook weer de 3 km Lint-Wurm Run XL, voor tieners van 11 t/m 14 jaar, plaats. Traditiegetrouw is een van de onderdelen de 1 of 2 km Abrona Loop, voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Ludiek dit jaar is weer dat deelnemers aan de Lint-Wurmpie Run, voor 50% mee kunnen doen als hun ouder/verzorger meedoet met een van de onderdelen van De Loop van Leidsche Rijn. En ouders, verzorgers kunnen nu ook een volwassen T-shirt bestellen met ‘coach’ achterop.

Voor alle afstanden van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run is via vroegboekkorting in te schrijven t/m 29 februari, via www.deloopvanleidscherijn.nl. Daar is ook alle informatie over de diverse onderdelen te vinden.

loop_van_leidsche_rijn2-foto_hans_peter_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.