buurtcentrum Weide Wereld
 

Kunst en Cultuurlezingen in buurtcentrum Weide Wereld

23 januari 2020 12:09  Redactie  Reageer

Buurtcentrum De Weide Wereld in Vleuterweide start op vrijdagochtend 31 januari met informele lezingen over kunst en cultuur. Het buurtcentrum dat in het hart van Vleuten – De Meern ligt, biedt een platform om talenten van buurtgenoten te ontdekken. Een oud-architect, een schrijver, een museumbezoeker en klassiek geschoolde muzikanten uit de wijk gaan in gesprek over hun passie.

Bij de informele lezingen Weide blik op Kunst en Cultuur komen de thema’s: architectuur, literatuur, beeldende kunst en muziek aan de orde. Een buurtbewoonster uit Vleuterweide heeft in samenwerking met medewerkers van DOCK ervoor gezorgd dat dit initiatief eind januari van start gaat. “Het zou mooi zijn als we met name oudere buurtbewoners bereiken, zodat zij via interessante onderwerpen met elkaar in gesprek komen”, zegt zij. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd.

Vrijdag 31 januari van 10.00 tot 12.00 uur vindt de eerste culturele ontmoeting plaats. De andere data zijn: 14 februari, 13 maart en 27 maart. Als de lezingen enthousiast worden ontvangen kan er een vervolg komen.

weide_blik_op_kunst_en_cultuur_in_buurtcentrum_weide_wereldAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website