Nederlands-Vioolconcours-en--festival_foto_Foppe_Schut
 Niek Baar, winnaar Nederlands Vioolconcours 2018, Oskar Back Prijs | Foto: Foppe Schut

Nederlands Vioolconcours en -festival o.a. in Podium Hoge Woerd

24 januari 2020 14:10  Redactie  Reageer

Muziekliefhebbers verzamelen zich van 11 januari tot en met 2 februari in Utrecht voor een concours en festival waarin de viool in al haar facetten centraal staat. In het concours strijden kandidaten om de vele prijzen, met de grote finale in de categorie Oskar Back op zaterdag 1 februari in TivoliVredenburg als climax. Onderdeel van het festival zijn twee concerten in Podium Hoge Woerd. Met grensoverschrijdende muziekgenres spelen violisten Emmy Storms (voormalig Vioolconcours-winnaar) en Yannick Hiwat op respectievelijk 29 en 31 januari.

Bekijk hier het hele programma en koop nu je kaarten.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website