Nederlands-Vioolconcours-en--festival_foto_Foppe_Schut

Nederlands Vioolconcours en -festival o.a. in Podium Hoge Woerd

Muziekliefhebbers verzamelen zich van 11 januari tot en met 2 februari in Utrecht voor een concours en festival waarin de viool in al haar facetten centraal staat. In het concours strijden kandidaten om de vele prijzen, met de grote finale in de categorie Oskar Back op zaterdag 1 februari in TivoliVredenburg als climax. Onderdeel van het festival zijn twee concerten in Podium Hoge Woerd. Met grensoverschrijdende muziekgenres spelen violisten Emmy Storms (voormalig Vioolconcours-winnaar) en Yannick Hiwat op respectievelijk 29 en 31 januari.

Bekijk hier het hele programma en koop nu je kaarten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].