PopQuiz@theTod viert jubileum met XXL-editie op 15 maart

De Meern – Niet meer weg te denken uit de agenda van Muziekpodium Azotod is PopQuiz@theTod. Sinds 2010 organiseren popquizmasters Walter Dellemann, Johan Griffioen en Peter Gille minimaal één keer per jaar een zondagmiddag vol kennis over muziek van pakweg de jaren ’60 tot nu. Op 15 maart 2020 staat de 15de editie gepland. Een jubileum dat de organisatoren niet zomaar voorbij laten gaan. Met een XXL-editie die 15 vragen per ronde telt, komt ruim 50 jaar popgeschiedenis voorbij in beeld en geluid.

Win kaarten voor Central Park 2020
Nóg iets bijzonders aan deze editie van PopQuiz@theTod is dat het de laatste is. Een extra reden voor de organisatie om groot uit te pakken. Het is dus raadzaam op tijd een tafeltje te bezetten. En bij 10 jaar popquiz én een laatste editie hoort natuurlijk een fantastische hoofdprijs. Het winnende team van deze 15de editie PopQuiz@theTod wint 4 kaarten voor Central Park Festival op 23 mei!

De deuren van Azotod openen om 13:00 uur en stipt om 14:00 uur start de popquiz. De entree bedraagt € 5,-. Muziekliefhebbers, mis het niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.