gestolen_scooters_foto_politie

Schroevendraaier-steker uit De Meern blijkt schuur vol gestolen goederen te hebben

Zondagmiddag vond een verkeersruzie plaats tussen een automobilist en de bestuurder van een scooter op de Heldammersingel in Veldhuizen (De Meern). De bestuurder van de scooter stak hierbij met een schroevendraaier in op één van de ruiten van de auto.

Toen de politie bij de man thuis kwam, in een poging hem aan te houden, troffen de agenten spullen aan die van diefstal afkomstig waren.

Enkele dagen eerder betrokken bij achtervolging

Omdat het kenteken van de scooter bekend was is er direct een onderzoek ingesteld naar de eigenaar van de scooter. Hij is een bekende van de politie en was enkele dagen eerder al betrokken geweest bij een achtervolging.

Schuur vol gestolen spullen

De verdachte werd niet in zijn woning aangetroffen, wat de agenten wel aantroffen was een schuur vol gestolen spullen. In totaal werden er vijf navigatiesystemen, tenminste één gestolen scooter, vier horloges en materialen voor de handel in hennep aangetroffen. Dubbele pech voor deze verdachte, aldus de politie.

De aangetroffen scooter was een aantal maanden geleden gestolen uit een schuur op het Mereveldplein. Die nacht werden daar 15 schuurtjes opengebroken.

gestolen_horloges_foto_poltie
Foto: politie

Aanhouding

De 19-jarige man heeft zich op maandag aan het politiebureau in De Meern gemeld en werd gearresteerd. Hij zit op dit moment nog vast.

De politie is op zoek naar de eigenaars van de horloges. Herken je de horloges? Neem dan direct contact op met de recherche van het bureau De Meern via het nummer 09008844.

Lees ook:
Jongen steekt met schroevendraaier in op autoruit na verkeersincident

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven