A.S.-Watson-Group-IT-opent-kantoor-in-Leidsche-Rijn-en-zoekt-collegas

A.S. Watson Group IT opent kantoor in Leidsche Rijn en zoekt collega’s

A.S. Watson Group staat in de Benelux bekend als moederbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Prijsmepper en Pour Vous. Onlangs opende A.S.Watson Group IT haar nieuwe werklocatie in Utrecht Leidsche Rijn die ruimte biedt aan circa 50 IT collega’s.

Bijzondere opening

Het gloednieuwe pand in Leidsche Rijn Centrum werd op een bijzondere manier geopend. De sleutel werd binnengevlogen door zee-arend ‘Hertog’; waarna IT Director Gerrit Jan Steenbergen de deuren van het nieuwe kantoor officieel kon openen. Hij vertelt enthousiast hoe deze werklocatie voorziet in de behoeftes van collega’s: “Met deze werkhub zorgt A.S. Watson ervoor dat collega’s die uit Utrecht en omgeving komen, dichter bij huis kunnen werken en hun reistijd verkorten, wat bijdraagt aan de employee experience. Het pand is goed bereikbaar met het OV en ligt midden tussen de winkels. Als rasechte Retail organisatie is dit bij uitstek een omgeving waar wij ons thuis voelen!’’

Oproep: kom werken bij A.S. Watson Group IT!

Woon jij in de buurt van Utrecht en heb je altijd al bij een grote vooraanstaande internationale IT organisatie willen werken? Dan is dit je kans! Want Group IT is groeiende en op zoek naar enthousiaste en ambitieuze nieuwe collega’s die willen meebouwen aan het succes van de  organisatie. Kijk voor meer informatie op de website.

Bekijk de video:

Gepassioneerde collega’s

Binnen A.S. Watson zorgt Group IT voor de ontwikkeling en het up-to-date houden van alle IT toepassingen voor formules van A.S. Watson door Europa en Azië. Gerrit Jan Steenbergen legt uit: “Onze verantwoordelijkheid is het optimaal laten functioneren van alle IT in onze winkels, kantoren, logistieke centra en op de websites van onze formules. En dat doen we dag in, dag uit met gepassioneerde en deskundige collega’s.”

Met 15.000 winkels, 140.000 medewerkers en 12 merken in 25 markten is A.S.Watson Group de grootste internationale health & beauty retailer ter wereld. Elk jaar winkelen zowel online als in de winkels 5,2 miljard klanten bij één van de retailmerken van de onderneming. In Nederland heeft A.S.Watson Group kantoren in Renswoude, Heteren en sinds kort in Utrecht Leidsche Rijn.

A.S.-Watson-Group-IT-opent-kantoor-in-Leidsche-Rijn-en-zoekt-collegas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].