Weerbericht voor zaterdag 8 februari: Af en toe regen, morgen stormachtig

Vandaag komt er naast bewolking ook nog wat zon. In de middag kan er af en toe regen vallen. Het kwik stijgt naar een graad of 9, daarbij staat er een zwakk tot matige zuid tot zuidwestenwind. Vanavond eerst nog wat regen, later weet droog en enkele opklaringen. Het koelt niet verder dan 6 graden, daarbij neemt de wind in de nacht al toe tot matig, kracht 4. 

Zondag is het overwegend bewolkte in de middag gaat het regenen. Het wordt in de namiddag een graad of 12, daarbij staat er in de ochtend al een (vrij) krachtige zuidwestenwind. In de middag neemt de wind verder en dan kan het zelfs stormachtig gaan waaien, kracht 8, daarbij zullen de windstoten in de ochtend al toenemen van 75 tot 90 km per uur. In de middag en avond nemen de windstoten verder en dan kunnen er snelheden worden bereikt van boven de 100 km per uur en dan is de kans op schade groot.  Ook in de avond en nacht waait het erg hard  en kunnen er nog steeds windstoten tussen de 75 en 100 km per uur optreden. Verder blijft het regen, later komen er buien voor en kan het ook tot hagel komen en onweer komen!

Maandag vallen er geregeld buien, daarbij is er ook kans op hagel en mogelijk ook onweer. Er treden windstoten op tot 75 km per uur.  Het wordt 7 graden. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].