hop_maximapark_pergola_3_foto_hans_peter_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Máxima parkrun wekelijks vanaf 9 uur

10 februari 2020 15:28  Redactie  Reageer

In 2004 werd in Groot-Brittannië het inmiddels wereldwijd tot fenomeen verheven initiatief, ‘parkrun’ in het leven geroepen. Het wekelijks terugkerende laagdrempelige evenement streeft het doel na ‘mensen meer te laten bewegen.’ De vrijwilligers die zich met de Utrechtse parkruns bezighouden hebben inmiddels in het Máximapark een route van ongeveer 2,5 kilometer uitgestippeld en wie er zin in heeft kan dat rondje gerust twee keer doen. Wandelaars, joggers en doorgewinterde hardlopers zijn welkom om in het park van start te gaan. ‘Máxima parkrun’ is geen wedstrijd. Bij inschrijving wordt wel een persoonlijke barcode toegekend waarmee wekelijks de tijden worden geregistreerd. Deelname aan de parkruns is gratis. Vanaf 29 februari zal het loopevenement wekelijks op zaterdagochtend plaatshebben. Er wordt gestart om 9.00 uur.

Op de officiële website van de organisatie staat alle aanvullende informatie en kan worden ingeschreven.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website