Geslaagd-Winterconcert-De-Bazuin-De-Meern
 Harmonieorkest De Bazuin De Meern

Geslaagd Winterconcert De Bazuin De Meern

11 februari 2020 14:22  Redactie  Reageer

Harmonieorkest De Bazuin De Meern kijkt terug op een zeer geslaagd winterconcert. Het publiek dat op zondagmiddag 9 februari naar de Cultuurcampus kwam heeft genoten van een mooi en afwisselend muzikaal programma. Dat was niet het enige, zij kregen ook een uniek kijkje achter de schermen van de vereniging. Zij maakten kennis met de leden van De Bazuin en zagen het plezier van alle leden bij het samen muziek maken.

Hoogtepunt van de middag was het moment waarop het harmonieorkest, het leerlingenorkest en het opstaporkest gezamenlijk het swingende ‘Soldier’s Song’ ten gehore brachten. Het dak ging er af, en dat was niet vanwege het stormachtige weer op deze zondag. De middag werd afgesloten met een daverend applaus van het publiek voor alle muzikanten.

De Bazuin gaat het jubileumjaar in 2021 tegemoet, waarin de vereniging haar 100-jarig bestaan viert. Kijk voor meer informatie en komende activiteiten op de website www.debazuindemeern.nlAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website