Weerbericht voor dinsdag 11 februari: Enkele buien

11 februari 2020 07:22  Redactie  Reageer

Vandaag perioden met zon en enkele (winterse) buien. Het wordt maximaal 7 graden, daarbij staat er nog altijd een (vrij) krachtige westenwind. Er kunnen windstoten optreden tot 75 km per uur. Vanavond en vannacht opklaringen. Vanavond en vannacht beperken de buien zich tot de kustprovincies en bij ons wordt het goeddeels droog en klaart het af en toe op. Het kwik daalt naar 4 graden, daarbij neemt de wind in de nacht af tot matig, kracht 4.

Woensdag zullen de buien zich  vooral ophouden in het noorden van het land. Bij ons droog, hoogstens een enkele bui en er komen perioden met zon voor. Het wordt 7 graden, daarbij staat er een vrij krachtige west tot zuidwestenwind.

Donderdag is het bewolkt en gaat het geruime tijd regenen. Het kwik kom uit rond de 6 graden, maar door de stevige wind uit het zuiden tot zuidoosten voelt het aan alsof het vriest!.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website