expo-Dit-ben-ik_foto_Mercedes-Montes-de-Oca
 Bij kunstenares Esther Hoogendijk maakten deelnemers een zelfportret met een kopieermachine | Foto: Mercedes Montes de Oca

Wijkbewoners krijgen gezicht bij expo Dit ben ik!

11 februari 2020 09:14  Redactie  Reageer

Op woensdag 19 februari vindt de bijzondere tentoonstelling Dit ben ik! plaats in Brede School Vleuterweide (Teunisbloemlaan 52, Vleuten). Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om te kijken naar zelfportretten die door wijkbewoners zijn gemaakt.

In de afgelopen weken organiseerden Brede School Vleuterweide en Cultuur19 een programma met wekelijks terugkerende workshops in allerlei disciplines.
Kunstenares Esther Hoogendijk gaf drie workshops waarin deelnemers een zelfportret maakten met behulp van een kopieermachine. Verder is door wijkbewoners gewerkt aan zelfportretten in dichtvorm (Karin Lachmising), door middel van tekenen (Daniëlle van Dieten), met animaties (Loïs Geytenbeek) en in muziek (Jeroen Bouman).
In de tentoonstelling Dit ben ik! komen enkele kunstwerken die de afgelopen tijd gemaakt zijn bij elkaar. De expo biedt niet alleen een inkijkje in de diversiteit van de wijk; bovenal laat de expo zien dat Vleuterweide veel creatieve talenten rijk is. De kunstenaars zijn aanwezig met hun eigen workshop. Zo kan ook iedere bezoeker zijn of haar portret nog aan de expo toevoegen.

De tentoonstelling is alleen op woensdag 19 februari te bezoeken. Entree is gratis.

Deze expo is tot stand gekomen met dank aan de brede schoolpartners: Utrecht Natuurlijk, Cultuur19, Sport Utrecht, Jou, DOCK, Jenaplan de Zonnewereld, OBS Vleuterweide, De Twaalfruiter, De Binnentuin, KOKO Kinderopvang, Kind &Co, Reinaerde, Partou en SmallSteps.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website