De kleine ontmoeting
 

Gratis inloop met high tea bij dagbesteding ‘De kleine ontmoeting’

12 februari 2020 10:09  Redactie  Reageer

Dagbesteding De kleine ontmoeting, organiseert activiteiten overdag in een gemoedelijke sfeer, zodat ouderen eenvoudig met anderen in contact komen en mantelzorgers zich even rustig met andere dingen kunnen bezighouden.

Op Valentijnsdag, 14 februari (tussen 11.30 en 15.00 uur) is er een gratis inloop met high tea bij De kleine ontmoeting, om kennis te maken met initiatiefnemers Evelien van Deursen en Marja Lijffijt. Zij vertellen graag hoe uw dag er bij hen uit kan zien.
Waar? De Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website