Muziek
 

Koor ‘De zingende Vuurtoren’ in De Roef

13 februari 2020 11:15  Redactie  Reageer

Op vrijdagavond 28 februari om 19.30 uur wordt het een gezellige boel bij Stichting Vrienden van De Roef in Dienstencentrum De Roef in De Meern. Het centrum dat bruist van de activiteiten is blij dat dit gezellige Koor komt optreden.

De zingende Vuurtoren komt uit Houten en is een gemengd koor dat opgericht is in 2006. Ze bestaan inmiddels uit 60 enthousiaste dames en heren en worden muzikaal bijgestaan door een eigen combo. Dit populaire koor heeft inmiddels een wachtlijst voor nieuwe leden.
Het koor zingt Nederlandstalige liedjes van vroeger maar ook van nu. U mag van harte meezingen.

Wilt u een gezellige avond dan mag u dit optreden zeker niet missen. Kaarten zijn à € .8,- inclusief een kopje koffie of thee en een consumptie naar keuze, verkrijgbaar in de voorverkoop bij de beheerder in De Roef.

Op vrijdag 28 februari aan de zaal van dienstencentrum”De Roef”.
Is het vervoer voor u een probleem belt u dan tijdig naar Plusbus Erop uit.
Tel: 030 6620651 tussen 10.00 en 12.00 uurAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website