Computercursussen_vleuten_de_meern

Digitale Bruisplekken gaan weer van start met computercursussen

In diverse buurtcentra organiseren wij het hele jaar door cursussen voor beginners en gevorderden. Het project draait om eenvoudige digitale vaardigheden met als uitgangspunt, dat u uw eigen digitale zaken voortaan zelfstandig kan regelen, maar het is meer dan dat. Door het voor & door bewoners principe, draagt het ook breder bij aan de sociale infrastructuur van de wijk.

In de week van 23 maart 2020 starten wij weer met computer- en iPad cursussen voor beginners en gevorderden. Deze worden gegeven in:

De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten (Beginners- en gevorderdencursus- en een gevorderden plus-cursus)
De Pijler, Bovenpolder 80, De Meern (Beginners- en gevorderdencursus)
De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern (Beginners- en gevorderdencursus)
Hof ‘t Spoor, Operettelaan 629, Terwijde (Beginners- en gevorderdencursus)
De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Vleuterweide (Beginners- en gevorderdencursus- en een gevorderden plus-cursus)

De cursussen zijn onderverdeeld in:

Beginnerscursus: We gaan er in de cursus van uit dat u nog geen kennis heeft van de computer. U leert omgaan met de computeronderdelen, het Internet, de e-mail en u leert uw bestanden netjes te ordenen. Ook leert u werken met een tekstverwerkingsprogramma.

Gevorderdencursus: We besteden eerst aandacht aan wat u heeft geleerd in de beginnerscursus. Daarnaast richten we ons op het online werken met de programma’s die Google ons gratis biedt zoals My Drive, Documenten enz. en leggen de voordelen daarvan uit.

Gevorderden plus-cursus: In overleg met de cursisten organiseren wij vervolgcursussen met extra aandacht voor bijvoorbeeld een fotobewerkingsprogramma of een Excelprogramma daarbij gaan we in op uw wensenlijstje.

iPad cursus – Heb je altijd al meer over je iPad willen leren? Kom dan naar de iPad training! We helpen je te ontdekken wat de iPad allemaal kan en hoe je er nog meer plezier aan kan beleven. Onderwerpen als het instellen van je internet verbinding, e-mail, foto’s, boeken lezen, spelletjes etc. komen aan bod.

De cursussen zijn in principe gepland op maandag en dinsdag en op woensdagochtend en donderdagmiddag. De ochtend cursussen worden 1 x per week van 9.30 uur tot 12.00 uur gegeven. De middag cursussen van 13.00 tot 15.30 uur. De prijs (excl. het lesmateriaal) bedraagt slechts 25 euro voor 10 lessen.
U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 06-13108085 (Marcel Vos), 06-43050919 (Yvonne den Ouden) of via het e-mailadres [email protected].

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven