Weerbericht voor vrijdag 14 februari: Af en toe zon. Weekend zeer zacht

14 februari 2020 07:36  Redactie  Reageer

Vandaag krijgt de zon af en toe de ruimte. Het wordt een graad of 9, daarbij staat er een zwakke tot matige westenwind, later op de dag draait de wind naar het zuiden. Vanavond en en vannacht neemt de bewolking toe, maar het blijft nog droog. Het kwik daalt naar een graad of 8, daarbij staat er een matige zuidenwind,

Zaterdag is het bewolkt en er valt af en toe wat lichte regen of motregen. In de middag kans de zon er af en toe doorheen piepen. Het wordt maximaal 12 graden, daarbij neemt de wind toe tot matig, kracht 4 en komt uit het zuiden. Vanavond en vannacht blijft het bewolkt met soms wat lichte regen of motregen. Het kwik blijft rond de 12 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind toe naar  krachtig, verder komen er al windstoten voor tot 90 km per uur.

Zondag bewolkt en vooral in de middag komen er perioden met regen voor. Vooral later op de dag kan het stevig doorplenzen. Het kwik bereikt waarde van 14 graden, daarbij staat er een krachtige zuidwestenwind. Er komen windstoten voor tot 90 km per uur. 

Na het weekend valt er soms een bui. Het kwik ligt dan meest tussen de 6 en 10 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website