popup_restaurant_baai_baai_2_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Baai Baai

16 februari 2020 18:57  Redactie  Reageer

Dat restaurant De Baai een turbulente tijd heeft doorgemaakt in Leidsche Rijn mag duidelijk zijn. Het voormalige poffertjespaleis van Victor Consael zal de Utrechtse geschiedenisboeken ingaan als een restaurant met veel gezichten. Het meest in het oog springend was het ongetwijfeld toen het midden in de stad badend in het kunstlicht nog een attractie was. Iedere rechtgeaarde Utrechter van zekere leeftijd heeft er ongetwijfeld gegeten of op zijn minst verlekkerd staan kijken hoe anderen dat deden. 

In Leidsche Rijn was de horecazaak een tweede leven beschoren. En een derde, vierde en vijfde en hoeveel meer zullen nog volgen? Tot medio dit jaar zal Mezze bij de Baai zoals de laatste uitbaters het noemden nog bestaan als pop-up restaurant, getuige de banner die aan het pand is gehangen. De vraag was nog hoe de zaak voor de tijd die het rest naast Het Gebouw nabij Leidsche Rijn Centrum zal heten: Baai Baai, of misschien Tot Juni? Wat redactioneel werk bracht het mogelijke antwoord: Victor Consael zal tot juni Tot Juni heten.

popup_restaurant_baai_baai_2_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Lees ook:
Restaurant De Baai maakt plaats voor appartementen
Verhuisdozen worden nog niet ingepakt in Restaurant De Baai

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website