hockeyclub-Rijnvliet-jeugd

Inschrijving nieuwe (jeugd)leden bij hockeyclub Rijnvliet

Bij HC Rijnvliet kan je je van zondag 1 maart t/m donderdag 30 april aanmelden voor het komende seizoen 2020/2021, start eind augustus. Voor de eerstejaars F-jeugd (6 en 7 jaar) is er zelfs per direct al plaats en kan je meteen beginnen met hockeyen. Voor de overige categorieën is doorgaans ook snel plek!

HC Rijnvliet is een hockeyvereniging waar spelplezier, sportiviteit en teamgevoel voorop staan. Met maar liefst 2 watervelden én 1 zandveld en met speciaal aangetrokken goed opgeleide trainers van hockeywerkt.nl is er voldoende aandacht voor de ontwikkeling en begeleiding. Er zijn mogelijkheden voor trainingen voor lijn- en breedteteams. Kortom iedereen kan in zijn eigen tempo (leren) hockeyen. De jeugd speelt bij ons op zaterdag en de senioren op zondag.

Wil je eerst eens kennis komen maken? Dan kan ook. We ontvangen je graag in ons nieuwe clubhuis! Mail naar jeugd@hcrijnvliet.nl voor het maken van een afspraak.

Wil je je meteen inschrijven? Doe dat snel, vanaf 1 maart,  want de ervaring leert dat de belangstelling groot is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.