Weerbericht voor woensdag 19 en donderdag 20 februari: Wisselend weerbeeld!

Vandaag is er een afwisseling van zon en wolken. Het wordt 7 graden, daarbij staat er een matige west tot zuidwestenwind, Vanavond en vannacht gaat het vanuit het westen weer regenen. Het kwik blijft op 7 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Donderdag gaat het in de middag en avond regenen, Het wordt een graad of 10, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind die in de middag naar het noordwesten draait. Er komen ook weer windstoten voor die in de loop van de middag weer stavig kunnen uitpakken. In de avond en nacht buien, mogelijk ook natte sneeuw en hagel. Het koelt af tot 4 graden.

Vrijdag een graad of 9, daarbij schijnt de zon geregeld. Het waait wel weer stevig. 

Het weekend verloopt wisselvallig met vooral op zondag perioden met regen. Temperaturen stijgen weer tot een graad of 13.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].