Kamerkoor-Estrivo_foto_Rob-Stoffer

Open repetities Kamerkoor Estrivo voor ‘Una Vuelta Cantada’

Het Utrechtse Kamerkoor Estrivo is voor het nieuwe project ‘Una Vuelta Cantada’ op zoek naar tenoren, bassen en een hoge sopraan. Het koor houdt daarom op 3 en 10 maart twee open repetities. Het project haakt aan bij de Vuelta, de Spaanse wielerronde die dit jaar start in Utrecht. Het concert is onderdeel van het officiële programma van de Vuelta dat in Nederland diverse activiteiten organiseert onder de naam La Vuelta Holanda.

Estrivo zingt in haar concert afwisselende muziek uit de rijke Spaanse muziekcultuur van 12e tot de 21e eeuw, waaronder stukken van Oltra, Victoria, Flecha en Mompou. Een bijzondere Spaanse zangvorm de ‘ensalada’ staat ook op het programma. Het is een verhalend muziekstuk samengesteld uit meerdere stijlen en (gezongen) dialogen. Als in een salade, met contrasterende ingrediënten.

Estrivo staat onder leiding van Enrique López-Cortón en is een koor met ambitie. Het koor zoekt zangers die in staat zijn hun partij zelfstandig in te studeren. Repetities vinden plaats op dinsdagavond in Lombok. Voor meezingen en ontvangen van de bladmuziek graag vooraf aanmelden via [email protected].  Meer info: www.estrivo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].