fiep_heeft_haast

Voorjaarsvakantie in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Van 24 februari tot en met 1 maart is het voorjaarsvakantie. Tijd genoeg om leuke dingen te doen in de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Je kunt naar twee theatervoorstellingen met workshops en aan de slag met robots Dash en Bliep.

Fiep heeft haast
Druk, druk, druk is het in het verkeer. Iedereen heeft haast. Jij ook? Een lekker snelle muzikale voorstelling met tekeningen van Fiep Westendorp. Na de voorstelling kies je een workshop. Je kunt een rustgevende zen-mobiel bouwen, snelle muziekritmes maken, robot Beebot over een parcours laten gaan of je eigen verhaal maken. Voor 3+, woensdag 26 februari van 10.00 – 11.30 uur. Toegang is € 8,00 / € 6,00 voor bibliotheekleden.

Stuk!
In het land van Pendule heeft de koning aan de winterwekker geprutst: blijft het nu altijd winter? Hopelijk lukt het handpop Daan om zijn land te redden? Na de voorstelling kies je een workshop. Je maakt je eigen handpop, snelle muziekritmes, creatieve foto’s voor een green screen óf ja maakt een tijdscapsule voor je toekomstige zelf. Voor 6+, vrijdag 28 februari van 10.00 – 12.00 uur. Deelname kost € 8,00 / € 6,00 voor bibliotheekleden.

Robots Dash en Bliep
Robot Dash is een slimme mini-robot, die je zelf kunt programmeren. Je leert het in de workshop op woensdag 26 februari. Ga je liever met een grotere robot aan de slag? Op vrijdag 28 februari is de workshop ‘Bliep’ met de kniehoge robot Bliep. Je leert hoe je hem programmeert en van alles laat doen. Beide workshops van 15.30 – 17.00 uur, voor 8-12 jaar en kosten € 5,00 /€ 4,00 voor bibliotheekleden.
Meer informatie en opgeven via bibliotheekutrecht.nl/voorjaarsvakantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.