disco_dance_dansen_feest_foto_Sarthak_Navjivan

Festival Central Park: Van De Meern naar Kanaleneiland

Waar vorig jaar het Central Park Festival nog te gast was bij het recreatiegebied Strijkviertel zal nu worden uitgeweken naar Park Transwijk. Hoewel niet het grootste stadspark van Utrecht, het Máximapark is in grootte onovertroffen, is voor Transwijk gekozen vanwege de centrale ligging met openbaar vervoer op een steenworp(je) afstand.

Het festival aan de Strijkviertelplas was een groot succes. Zo groot dat er een probleem ontstond bij de uitloop van de enorme hoeveelheden festivalgangers, die voor behoorlijk oponthoud hebben gezorgd.
In Park Transwijk heeft men ook nog eens de beschikking over vaste elektra- en watertappunten. Voor wat betreft de afstand schermt de organisatie ermee dat de nieuwe locatie hemelsbreed maar twee kilometer verderop ligt, dus ook voor de festivalgangers uit Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn prima te bereiken.

In de overwegingen om naar Kanaleneiland te verhuizen zijn ook de ingrijpende plannen voor Strijkviertel meegenomen.

De aantredende artiesten zijn allen van naam en faam. Zo zullen Kensington, De Staat, Chef’Special, Di-rect, Kraantje Pappie en Nielson hun opwachting maken.

De organisatie spreekt van een “meer stabielere thuisbasis” als ze over Park Transwijk spreken. Het festival zal gehouden worden op 23 mei. Toegang is vanaf 18 jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.