Milne-wint-15km-Jumbo-Foodmarkt-De-Loop-van-Leidsche-Rijn

Klaar voor de start op 2e Paasdag!

Op maandag 13 april, 2e Paasdag, is De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run, een loopevent voor jong en oud met als thema: hardlopen in de voetsporen van de Romeinen. De vroegboekkorting loopt t/m zaterdag 29 februari 2020. Om goed voorbereid aan de start te staan, worden er voorbereidingsclinics georganiseerd voor zowel jong en oud.

Voor een optimale voorbereiding is er mee te doen aan verschillende clinics van het loopevent. Zo zijn er voorbereidingslopen voor de 5km, 10km en 15km, georganiseerd door Loopgroep Athletic Point. Beginnende, gevorderde of meer ervaren hardloper zijn aan te sluiten bij niveaugroepen bij deze voorbereiding-running-clinics op zaterdagmorgen op Het Lint (vanuit Sportcentrum Oudenrijn) of op woensdagavond op de atletiekbaan bij het Amaliapark. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar worden er twee voorbereidingsloopjes georganiseerd op woensdagmiddagen 18 maart en 1 april 2020 van 15-16 uur. Op 18 maart wordt er gerend vanaf verzamelpunt Castellum Hoge Woerd en op 1 april wordt het parkoers verkend bij het evenemententerrein in het Máximapark Leidsche Rijn. Jeugdtrainster van Lint-Wurmpie, Lieke Mulder, jeugdloopgroep Athletic Point, KOKO Kinderopvang en ABC Fysiotherapie organiseren deze jeugdloopjes.

De Lint-Wurmpie Run is dit jaar voor de negende keer en voor De Loop van Leidsche Rijn is het de achtste editie. Het volwassen dagprogramma op tweede Paasdag, bestaat uit drie onderdelen: de 5 km, 10 km en het hoofdonderdeel de 15 km Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn. Ook is er per team in te schrijven. Voor de jeugd zijn er die dag vier onderdelen. De dag start met de KOKO Kinderopvang ‘Wurmpie’ Run voor kinderen van 3-4 jaar, met ouders. Daarna is de 1 km Cool Bear Lint-Wurmpie Run voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Hierbij rennen de kinderen ook met een ‘coach’.
De 2 km Foodmarkt Leidsche Rijn Lint-Wurmpie Run is voor de kinderen van 6 t/m 11 jaar en de 3 km Lint-Wurm Run XL voor tieners van 11 t/m 14 jaar. Meer informatie over deze voorbereidings-clinics is te vinden op: www.lint-wurmpie.nl . Inschrijven of info voor een van de onderdelen van het loopevent is te vinden op: www.deloopvanleidscherijn.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.