Fout-in-het-Gout-bij-Azotod
 Fout in het Gout

Een avond vol hits in Azotod ‘Fout in het Goud’

25 februari 2020 12:15  Redactie  Reageer

Een avond vol hits uit het Foute Uur van Qmusic: begin maar vast met je warming-up, want deze avond lijkt wel topsport! Non-stop dansen en zingen met de echte guilty pleasures: fout, fouter, foutst. Voor minder doen we het niet.

Jong of oud, het wordt een avond waarbij je je van de een naar de andere ‘ken je deze nog’ danst! Op zaterdag 7 maart schittert Club Azotod in het goud. Maar niet alleen door alle gouden confetti, slingers en ballonnen. Want op foute hits dansen is nog leuker in het goud: van een glitter hoed tot een oogverblindende jurk, deze avond mag alles! De DJ’s van Qmusic zullen je vermaken met onze favoriete hitjes.

Deze avond krijgt zelfs John de Bever de lach niet van je gezicht, weten de Spice Girls ‘what you really really want’ en zie je door alle glitters een ‘rainbow in the sky’ met Paul Elstak! Kortom, een feestje waar iedereen wel weer eens zin in heeft.

Jij toch stiekem ook?! Bestel je tickets op www.azotod.nl.

Informatie
Fout in het Goud – Qmusic het Foute Uur
Waar: Club Azotod in De Meern
Wanneer: Zaterdag 7 maart vanaf 21.30 uur
Tickets: €15 op www.azotod.nlAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website