sociaal_hart_samen_help_hulp_foto_Tim-Marshall

Sponsorwandeling voor het Buddyhuis door (Ex-)kankerpatiënten

Ruim 40 kilometer is de route die voert van het Antonius Ziekenhuis nabij winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn, via de locatie in Nieuwegein naar het Antonius Ziekenhuis in Woerden en vandaar weer terug naar Leidsche Rijn.

Zondag 5 april a.s. zullen deelnemers aan de buddyloop ten bate van het Buddyhuis rond 06.00 uur starten met deze sponsorwandeling waarbij niet enkel buddy’s met elkaar verbonden worden, maar ook de drie ziekenhuizen die onder de Antonius vlag horen.

Het Buddyhuis is een initiatief van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht en brengt (ex)kankerpatiënten en hun naasten samen om ervaringen te delen, activiteiten te ondernemen en adviezen te geven.

De organisatie biedt meerdere opties om aan de wandeling deel te nemen, maar alle disciplines dienen hetzelfde doel: geld ophalen om een aantal dromen in en om het Buddyhuis te kunnen verwezenlijken zoals, het laten ontwikkelen van een smartphone app om buddy’s te kunnen koppelen, een huiskamer om elkaar te ontmoeten en het organiseren van mogelijkheden om partners en kinderen een sociaal vangnet te kunnen bieden.

Meer informatie of direct inschrijven? Dat kan via de volgende website: info.champ.nl/buddyhuis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.