Marcel-van-Free-Food-Experience
 Marcel van Free Food Experience

Heel Leidsche Rijn Kookt Gezond tijdens NLdoet

2 maart 2020 13:14  Redactie  Reageer

13 en 14 maart is NLdoet. Het evenement waarbij vrijwilligersorganisaties leuke activiteiten organiseren. NL Doet word georganiseerd vanuit het Oranjefonds. Veel organisaties gebruiken dit om hun ruimte op te knappen.

Free Food Experience in Leidsche Rijn heeft het idee om op zaterdag 14 maart 2020 te gaan koken voor mensen die minder te besteden hebben. Het idee is om hobby chefs en mensen die het leuk vinden om te koken uit te dagen en een 2 gangen men te koken in 2 uur voor 10 mensen.

Maar ook mensen die het moeilijk hebben dagen we uit om langs te komen en te komen kijken of er lekker en gezond gekookt word. Daarom organiseren wij Heel Leidsche Rijn Kookt Gezond!

Free Good Experience is opgericht door Richard en Ilviën Noordhoek en door een paar enthousiaste Utrechtse christenen. De dag heeft tot doel de minderbedeelden in Utrecht een uitje te geven .
Onze droom is niet alleen voor Utrecht, maar dit project zal landelijk worden uitgerold, om meer aandacht te geven aan de kwetsbare medemens.

Zaterdag 14 maart 2020 zal in het teken staan van lekker en gezond koken en eten. Er is een fotograaf van de vrijwilligerscentrale aanwezig om alles vast te leggen. Uiteraard allemaal in overleg. Mocht u dit niet willen, dan is dit geen probleem.

Een tiental vrijwilligers zijn begonnen met de voorbereidingen. Stichting FREE GOOD EXPERIENCE wil niet alleen dit soort dagen organiseren, maar zich in de toekomst ook op andere gebieden inzetten voor de genoemde doelgroep.

Wat we nu nog zoeken zijn vrijwilligers, financiële middelen en instellingen die zich willen aansluiten, om dit project tot een succes te maken.

Denkt u dat u iemand kent of wilt u zelf deelnemen aan deze dag, dan bent u op 20 maart 2020 van harte welkom. aanvang 14.00 uur / 16.00 uur en 18.00 uur. Locatie: Buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 48, 3452 CA in Vleuten / Utrecht.

Heel Leidsche Rijn Kookt GezondVerdere vragen kunt u mailen naar freefoodexperience@gmail.com of via de Facebook. Hier kunt u ook uw dieet , Hallal, glutenvrij of vegetarisch aangeven.

Lees ook:
Free Food Experience nu ook in Leidsche Rijn
Free Food Experience genomineerd voor Ab Harrewijn Prijs 2019

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website