vlinderhof_tijdens_nldoet_foto_Edwin_Barendrecht

NLDoet : help zaterdag 14 maart mee in de Vlinderhof!

Alweer voor de zevende keer doet de Vlinderhof mee aan de landelijke vrijwilligersdag van het Oranje Fonds. Van Utrecht tot ver in het buitenland heeft de Vlinderhof vele fans. En niet voor niets want deze tuin in het Máximapark is uitgegroeid tot een van de mooiste groene trekpleisters in Utrecht en omstreken. Dat kan alleen dankzij de inzet van een groep vrijwilligers. Altijd al eens willen weten hoe dat is, de handen uit de mouwen steken in de Vlinderhof? Kom dan op zaterdag 14 maart meehelpen bij NLDoet.

Tuinervaring is niet nodig. Enthousiasme wel! Onder leiding van een aantal vaste vrijwilligers ga je aan de slag met een klus naar keuze. Wat is er zoal te doen?

  1. Bankjes schoonmaken en opnieuw in de olie te zetten
  2. Verjongen van een aantal plantsoorten
  3. Kantensteken rondom de plantvakken

Om 09.30 uur zal er gestart worden met een instructie aan (nieuwe) vrijwilligers zodat we goed afgestemd de werkzaamheden aanpakken. Rond 12.30 uur gaan we gezamenlijk lunchen en uiterlijk 14.30 uur “geven wij er de brui aan….” Mocht je nog een groene en actieve buurman, -vrouw, zus, vriend, zoon/dochter hebben, geen enkel bezwaar deze (wellicht opnieuw) kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk in de Vlinderhof

Uiteraard wordt er gezorgd voor een lunch, koffie, thee en limonade. Aanmelden kan via de website van NLDoet of via info@vlinderhof.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.