Twee-autos-total-los-na-aanrijding-op-N228_3_foto_112mediautrecht-jpg

Twee auto’s total los na aanrijding op N228

Op de N228 tussen Montfoort en De Meern heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Omstreeks 16.15 uur kwamen een Ford Transit Connect en een Volkswagen Up met elkaar in botsing ter hoogte van Achthoven Oost.

De Volkswagen Up wou afslaan en remde hiervoor af. Een automobilist die er vlak achteraan reed kon nog net via de zijkant passeren. De bestuurder van de bestelbus zag de Volkswagen Up te laat en knalde achterop.


Advertentie:

Bij de aanrijding vielen twee lichtgewonden, zij gaan op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis voor controle.

De schade na de aanrijding was groot, beide voertuigen zijn waarschijnlijk total los. Door de aanrijding stond er een lange file vanaf De Meern naar Montfoort. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.