Historische Café van de Historische Vereniging

Kom naar het eerste Historische Café van de Historische Vereniging!

Als Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn zijn zij reuze trots op de vernieuwde Broederschapshuisjes. Zo’n 80 vrijwilligers van de vereniging hebben meegewerkt om van het beeldbepalende rijksmonument in het centrum van Vleuten, een prachtig kenniscentrum en museum te maken. Dat wil de vereniging delen met al haar leden en niet-leden! Daarom zal er op 14 maart gestart worden met een Historische Café in de Broederschapshuisjes voor leden en niet-leden om gezellig bij te praten, om de rijke historie van ons gebied te beleven, om mee te praten over alle plannen en activiteiten van onze vereniging en veel meer!

Historische Café zal vier keer per jaar plaatsvinden. Het eerste Historisch Café van de Historische Vereniging vindt plaats op 14 maart, van 15.00 tot 18.00 uur in de Broederschapshuisjes, Dorpsstraat 1, 3451BH Vleuten. U hoeft zich niet op te geven, maar ivm de catering aub wel graag doen, via [email protected] Graag tot dan! Bezoek ook de website van de vereniging.

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus is het eerste Historische Café van de Historische Vereniging afgelast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].