kinderkledingbeurs Leidsche Rijn!

Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn op 3 en 4 april

Kom shoppen voor lente- en zomerkleding of leuk speelgoed bij kinderkledingbeurs Leidsche Rijn! De beurs is verspreidt over twee dagen, met ruim 50 kraampjes. De kledingbeurs is op vrijdag 3 april van 19 uur tot 20.30 uur én zaterdag 4 april van 10.00 uur tot 11.30 uur.

De beurs wordt gehouden in buurtcentrum Bij de Buren (Eerste Oosterparklaan 76 in Parkwijk), is makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.

Er zijn volop kraampjes met de leukste spullen, kleding en speelgoed die een tweede kans verdienen. Er zijn ook een enkele (web)winkels aanwezig met topmerken. Entree is gratis.

Wil je komen verkopen?

Kom dan meeloten voor een tafel op woensdag 25 maart om 19.00 uur. Vanaf 19.15 uur worden de beschikbare plekken verloot onder de aanwezigen. Bedenk alvast welk verkoopmoment (vrijdag of zaterdag) het handigst voor jou is. Een tafel voor de beurs kost €7,50.
Voor meer informatie over de beurs kun je een kijkje nemen op de website
www.kinderkledingbeursleidscherijn.nl of ons volgen op Facebook Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn

Over Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn

Twee keer per jaar wordt Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn georganiseerd door een enthousiast team van vrijwilligers. Eén keer in de lente, waarbij overwegend lente- en zomerkleding wordt verkocht, en één keer in de herfst waarbij de nadruk ligt op herfst- en winterkleding. Naast kleding worden er ook kinderschoenen en speelgoed verkocht. Met dank aan DOCK Dienstverlening voor het beschikbaar stellen van de ruimtes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.