st.antonius_logo

Coronavirus aangetroffen in St. Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn

In het St. Antonius Ziekenhuis In Leidsche Rijn is donderdagochtend 5 maart bij een patiënt het coronavirus aangetroffen Het gaat om een patiënt op een verpleegafdeling die enkele dagen in het ziekenhuis verbleef. Inmiddels is de patiënt uit het het ziekenhuis ontslagen en wordt thuis verder begeleid door de GGD. 

Op de website van het ziekenhuis is te lezen dat artsen, verplegend personeel en andere medewerkers de bezoekers en patiënten voorlopig geen handen meer schudden. Het ziekenhuis wil hiermee voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Om verspreiding van het virus tegen te gaan volgt het ziekenhuis verder de algemene richtlijnen van het RIVM.


Advertentie:

De patiëntenzorg in het ziekenhuis verloopt verder als normaal. Afspraken en operaties gaan gewoon door. 

Lees hier de berichtgeving over het virus op de website van St. Antonius

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.