kinder_kleding_foto_Nick_de_Partee

Kinderkleding en speelgoedbeurs in De Meern

Al begonnen met het uitzoeken van de kinderkleren voor het nieuwe seizoen? Wacht vooral niet te lang, want Kinderkledingbeurs De Schalm komt eraan! Op zaterdag 28 maart van half tien tot half twaalf zijn de tafels in De Schalm rijkelijk gevuld met voorjaars- en zomerkleren van babymaatje 80 tot maat 176. Korte broeken, jurkjes, rokjes, t-shirts, maar ook sportkleding en zwemspullen. Natuurlijk hebben we ook deze keer ook weer volop speelgoed, verkleedkleren en spelletjes.

Wie de te klein geworden kleding van de kinderen op de beurs wil aanbieden, kan vanaf 2 maart lijsten bestellen via [email protected]. Je krijgt dan ook een uitleg erbij, hoe het in zijn werk gaat.

De beurs in De Schalm is een begrip in Vleuten-De Meern. Niet alleen vanwege de ruime keus in tweedehands kinderkleding, maar ook door het dorpse karakter en de goede doelen die aan de kledingverkoop zijn verbonden. Tien procent van de opbrengst van de beurs wordt bij toerbeurt verdeeld onder de plaatselijke scholen. De niet verkochte kleding kunnen aanbieders sinds 2012 doneren aan kindertehuizen in Oekraïn, die door familie Kok uit De Meern eigenhandig wordt gebracht.

Belangrijk nog om te weten: betaling is contant, kinderwagens kunnen niet mee naar binnen, vanaf 10 jaar zijn kinderen welkom en alleen bigshoppers mogen mee naar binnen. Er is bewaakte garderobe aanwezig.

Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn
Leuk om te weten is dat op 3 en 4 april er nog een kinderkledingbeurs is, dit maal in Leidsche Rijn. Meer informatie over deze beurs lees je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].