Kinderdagverblijf-krijgt-vorm_foto_hp_van_rietschoten

Kinderdagverblijf krijgt vorm

Naast basisschool Onder de Bogen aan de Madridstraat nabij Leidsche Rijn Centrum krijgt een nieuw kinderdagverblijf al aardig vorm. Nog deze zomer zal het worden opgeleverd en naast het kinderdagverblijf ook onderdak bieden aan een Buiten Schoolse Opvang.

‘Kindergarden’ heeft landelijk tientallen vestigingen en is inmiddels ruim twintig jaar toonaangevend op het gebied van kinderopvang. De nieuwe vestiging die medio dit jaar zal worden geopend is een blikvanger. Tussen de basisschool en kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat verrijst een gebouw van meerdere verdiepingen met een moderne uitstraling.

De eerste paal werd afgelopen najaar geslagen door wethouder Klaas Verschuure die daarbij werd bijgestaan door de algemeen directeur van Kindergarden Nicole Krabbenborg. De symbolisch geslagen eerste paal is beschilderd door kinderen van de Kindergarden vestiging aan de Dirck Hoetweg en zal met de tijd op een prominente plaats in het nieuwe gebouw te bewonderen zijn.

Lees ook:
Eerste paal vierde Utrechtse vestiging Kindergarden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.